Studenten

Vind hier alle benodigde informatie over opleiden en het werplekleren. Praktische downloads van stagedossier en handboek tot digitale stagemarkt en liovacatures.

Lerarenopleiders

Ontdek hier welke professionaliseringsmogelijkheden er zijn. Als opleidingsschool willen we ons blijven ontwikkelen.

09 februari 2017

Brede school St. Antonius

Wij werken met een pedagogisch onderwijsconcept waarbij we ons onderwijs anders organiseren. Wij houden rekening met de 100 talen van kinderen en bieden gepersonaliseerd onderwijs aan.

Geen klassen maar leerunits, talentateliers, groeps- doorbrekende activiteiten en instructies op niveau in kleine groepen. Niet je kalenderleeftijd of de leerstof is leidend; de ontwikkeling van kinderen en de onderwijsbehoeften zijn leidend.

Kinderen kiezen voor diverse ruimtes met verschillende mogelijkheden (stilteruimte, samenwerkplein, instructieruimtes of hoekenplein)  Wij werken met verschillende onderwijs-rollen en een vaste dag-structuur. Hierdoor is er veel rust, orde en structuur  onze school.

Wij zijn een kleine, landelijk gelegen school, met een ruim blikveld en volop in beweging.

Ons motto: ”wij laten jouw kind stralen!” Dat doen wij door ons systeem aan te passen aan kinderen i.p.v. andersom. Kinderen mogen bij ons laten zien wat zij al wel kunnen. Wij bieden pakkend, passend en boeiend onderwijs aan voor elk kind.

Wij geloven in de natuurlijke ontwikkelkracht van elk kind. Wij boren natuurlijke nieuwsgierigheid aan en helpen kinderen de regie te nemen over hun eigen ontwikkeling.

Wij gebruiken de kracht van onze kleinschaligheid en spreiden onze risico’s door intensief samen te werken met St. Martinus, Bussloo.

Ons team is betrokken, bevlogen en bekwaam.

info-antonius-vecht