Studenten

Vind hier alle benodigde informatie over opleiden en het werplekleren. Praktische downloads van stagedossier en handboek tot digitale stagemarkt en liovacatures.

Lerarenopleiders

Ontdek hier welke professionaliseringsmogelijkheden er zijn. Als opleidingsschool willen we ons blijven ontwikkelen.

30 maart 2017

Oecumenische basisschool Brummen

Visie/Motto:
“Samen leren, samen leven”
Dat wil jij toch ook!

Sfeervol, creativiteit, open, betrokken ouders, prima resultaten, gezamenlijke weekopening en weeksluiting, sportief, speciale Kerst- en Paasvieringen, schoolkamp bij begin van schooljaar, moderne middelen, muziekgroep, dag- en weektaak, coöperatieve werkvormen, Engels, gemotiveerd en vakbekwaam team, thematisch werken, vanaf maart 2017 een nieuw gebouw, aandacht voor talent, je mag zijn wie je bent, continurooster en ………………..nog veel meer!

SKBG-onderwijs (Stichting Katholiek Basisonderwijs Gelderland) verzorgt katholiek en oecumenisch basisonderwijs met 16 scholen in acht gemeenten: Voorst, Brummen, Zutphen, Bronckhorst, Lochem, Berkelland, Aalten en Winterswijk. Bij SKBG-onderwijs werken ongeveer 250 medewerkers die gezamenlijk verantwoording dragen voor het onderwijs aan ruim 3.000 kinderen.

Onderwijsconcept:
Regulier basisonderwijs met thematisch werken.

De school staat:
De school is gelegen in een rustig dorpje. De school heeft een buurtfunctie voor zowel jazz, yoga, koor, toneel etc. Populatie is hoofdzakelijk Nederlands.

Wat is er uniek aan de school?
De leerlingen kunnen vanaf groep 6 meedoen aan de muziekgroep. Deze verzorgt de muziek tijdens de wekelijkse weekopening en sluiting. Ook 4x per jaar is er een Kerk school gezinsdienst in de kerk waar de groep de liedjes muzikaal ondersteund .Daarnaast wordt er thematisch gewerkt door de hele school.

Aan het begin van het jaar gaan wij met de gehele school op en spetterend kamp. Er is een extreem grote ouderbetrokkenheid. Wij hebben een Opleider in de school , dus optimale begeleiding voor studenten.

Wij zijn een jong en enthousiast goed samenwerkend team. Wij creëren samen een prettige werksfeer waarin studenten de kans krijgen om zich te ontplooien. We staan open voor jullie ideeën. Ons grootste belang is om een veilig en positief klimaat te onderhouden voor onze kinderen zodat ze samen leren leven!