Studenten

Vind hier alle benodigde informatie over opleiden en het werplekleren. Praktische downloads van stagedossier en handboek tot digitale stagemarkt en liovacatures.

Lerarenopleiders

Ontdek hier welke professionaliseringsmogelijkheden er zijn. Als opleidingsschool willen we ons blijven ontwikkelen.

03 april 2017

RKBS Martinus

Ons motto: door verbinding boeien en bloeien.
De samenleving, ouders en kinderen veranderen ten opzichte van een aantal jaren geleden. Als school maken wij hier deel van uit en bereiden kinderen, samen met de ouders, voor op de stap naar het voortgezet onderwijs. Om optimaal te kunnen deelnemen heeft het kind vaardigheden nodig om te kunnen excelleren en wij denken die aan te kunnen bieden via het concept ‘boeiend onderwijs’, dat alle 21e -eeuwse vaardigheden doelgericht en opbrengstgericht aanbiedt (zie afbeelding).
Onze school staat in een prachtig stukje Twello, naast de grote St. Martinuskerk in de voormalige buurtschap ‘Duistervoorde’.
De ongeveer 350 kinderen, verdeeld over 13 groepen komen vooral uit de buurt, maar ook uit omliggende buurtschappen. In de groepen 5 t/m 8 wordt vanaf augustus 2017 via ‘Snappet’ tabletonderwijs gegeven en op het plein wordt, naast het Schoolplein14 concept, schoolbreed beweegwijs aangeboden.

martinus