Studenten

Vind hier alle benodigde informatie over opleiden en het werplekleren. Praktische downloads van stagedossier en handboek tot digitale stagemarkt en liovacatures.

Lerarenopleiders

Ontdek hier welke professionaliseringsmogelijkheden er zijn. Als opleidingsschool willen we ons blijven ontwikkelen.

09 februari 2017

RKDBS Eloy

In de zuidwest hoek van de gemeente Apeldoorn vind je het vriendelijke dorp Ugchelen. Ugchelen ligt tussen de snelweg A1 en de stad Apeldoorn in gesitueerd. Aan de rand van het dorp staat de Katholiek basisschool Eloy omgeven door een groot, groen, ruim plein. Vanuit de wijde omgeving komen kinderen naar onze school. Veel ouders kiezen bewust voor het Dalton onderwijs dat op onze school centraal staat.

Onze school kiest ervoor om midden in de samenleving staan en kinderen goed voorbereiden op de wereld die nog verwachtingsvol voor ze ligt.

Wij bieden op de Eloy een positieve en veilige leeromgeving waar kinderen worden uitgedaagd en leren zelfstandig keuzes te maken. Leerlingen leren voor zichzelf doelen stellen en plannen te maken. Op deze manier leren ze verantwoordelijkheid dragen voor hun eigen ontwikkeling en leren met en van elkaar, door een voorbeeld voor elkaar te zijn.

Op sociaal emotioneel gebied doen onze leerlingen veel ervaring op met de Kanjertraining die de gehele schoolperiode door alle kinderen gevolgd wordt. Deze training biedt iedere leerling de mogelijkheid om te oefenen en experimenteren hoe je met elkaar op een prettige manier om kan gaan.

Ons team bestaat uit een evenwichtige groep mensen die samen verantwoordelijkheid draagt voor een positieve, uitdagende leeromgeving. De leerkrachten kijken goed naar wat leerlingen nodig hebben met als doel dat ze zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en gelukkige mensen.