Opleiden

Inductie

18 november 2016

Saxion – APO (pabo)

Goed geregeld

Het is vervelend als je niet weet waar je aan toe bent. Daarom doen we bij de pabo hard ons best om alles goed te organiseren. Je lesrooster weet je bijvoorbeeld minimaal een halfjaar van tevoren!

Inspirerende docenten

Met hun passie voor het vak dragen onze docenten niet alleen kennis over, maar wakkeren ze ook je nieuwsgierigheid aan. Onze docenten zijn enthousiast en bevlogen en verwachten een kritische houding van jou. Veel docenten staan nog met één been in de praktijk.

Kleinschalig en een goede sfeer

Onze studenten zeggen vaak: “De sfeer is hier zo goed!” Daar zijn we erg trots op. Bij de pabo studeer je in een fijne omgeving. Dat komt zowel door onze plek in het gebouw als de manier waarop we met elkaar omgaan. Je hebt veel contact met je docenten en iedereen gaat open en respectvol met elkaar om.

Kwaliteit

De onderwijskwaliteit op onze pabo is natuurlijk goed. We leiden je op tot een goede juf of meester. Logisch! We scoren al jaren goed in landelijk, onafhankelijke kwaliteitsonderzoeken. Ook uit ons eigen onderzoek blijkt dat studenten erg tevreden zijn over bijvoorbeeld het niveau, het aantal contacturen en de docenten.